Pagina Banner
Privé-lessen zwangerschapsyoga door Tanja Isabelle Secrève
Ook tijdens de lockdown!

 

Het is mogelijk om privé (alleen of samen met je partner) zwangerschapsyogalessen te volgen. Misschien volg je de doorlopende lessen en wil je deze aanvullen met een bevallingsles of ben je te laat voor een cursus en wil je toch graag de nodige informatie krijgen. Misschien heb je al een kindje en wil je je kennis over de ademhalingstechnieken opfrissen. Het kan ook zijn dat je een medische indicatie hebt waardoor het soms niet mogelijk is elke week een les bij te wonen.
In overleg kijken we hoeveel lessen je wilt volgen en waar de inhoud van de lessen uit bestaat.
De lessen vinden naar keuze bij je thuis plaats of in het Mudra Cursuscentrum, Lutmastraat 180 Amsterdam.

De kosten zijn € 65,- per les van anderhalf uur als je de les thuis wilt volgen en € 75,- als je de les in het cursuscentrum volgt.
Neem voor meer informatie en/of een afspraak contact op met Tanja Isabelle Secrève, via 06.45.73.93.73 of  via mudrapilates@gmail.com.
 

Zwangerschapsmassage door je partner

Het kan fijn zijn om tijdens je zwangerschap door je partner te worden gemasseerd. Als jullie het leuk vinden om een aantal eenvoudige, prettige en doeltreffende massagehandgrepen te leren kun je een les boeken bij Tanja Secrève.
Je partner leert tijdens deze les je rug, buik en benen op een zachte en ontspannende manier te masseren.
Voor deze les heb je geen ervaring nodig.
De lessen vinden naar keuze bij je thuis plaats of in het Mudra Cursuscentrum, Lutmastraat 180 1073 RE Amsterdam.

De kosten zijn € 65,- per les van een uur bij je thuis of € 75,- wanneer je de les in het centrum volgt.
Neem voor meer informatie en/of een afspraak contact op met Tanja Isabelle Secrève, via 06.45.73.93.73 of  info@mudra-cursuscentrum.nl
 

Tanja Isabelle Secrève:

Sinds zij in 1993 is opgeleid tot zwangerschapsyogadocente geeft Tanja Secrève met veel plezier zwangerschapsyoga,o.a. in het Geboortecentrum Amsterdam. Na het volgen van diverse massageopleidingen, o.a. klassieke massage en shiatsu, masseert zij  zwangere vrouwen. Ook heeft zij zich gespecialiseerd in babymassage.
Vanaf 2004 geeft ze leiding aan de school voor zwangerschapsyoga en het Mudra Cursuscentrum. Ze heeft 5 jaar in de kraamzorg gewerkt en veel bevallingen begeleidt. Ze is moeder van een zoon.